Friday, July 29, 2022

Irina Loghin

Artista în vârstă de 83 de ani a dezvăluit secretul tinereții sale și a vorbit despre momentul în. Irina Loghin se bucura de un succes rar întâlnit în România pâna în momentul interdicției - 1982.


Irina Loghin Nou Omule Care Ai Bani 24 04 2019 Bani Care Talk Show

Nu există nicio postare.

. 2004-2008 was senator elected in Giurgiu County. Nu cu mult timp în urmă iubita cântăreață Irina Loghin a trecut printr-un moment neplăcut. Irina Loghin a luat decizia de a renunța la carne după ce în 1979 a făcut o toxiinfecție alimentară care i-a pus viața în pericol.

Se știe faptul că artista are mare grijă de felul în care arată și se prezintă în fața spectatorilor. Irina Loghin a fost victima unui jaf. Irina Loghin is an actress known for Ratacire 1978 Amurgul fantanilor 1984 and Revelion Magic 2008.

Nici ei nu i-a venit să creadă. Postări Atom Persoane interesate. De 10 ani consum lapte de vacă de la cineva.

Interpreta de muzică populară se poate considera o persoană împlinită pe. Ce măsuri a luat celebra artistă. Whats on TV Streaming Top.

Artista aleargă în fiecare zi prin Herăstrău și s-a declarat dezamăgită de starea deplorabilă în care au ajuns parcurile din București. Listen to music from Irina Loghin like Buna maicuta draga taicuta Ce n-as da sa mor diseara more. Și m-am dus la masă cu Benone și alți colegi Eu sunt mare iubitoare de animale și eu.

Interpreta de muzică populară le-a spus doamnelor cum reușește să arate atât de bine șa 83 de ani. Cum se menține Irina Loghin în formă la 83 de ani. Find the latest tracks albums and images from Irina Loghin.

Angela Similea Irina Loghin - De ce mama de ce tata. Irina Loghin este căsătorită cu fostul campion la lupte greco-romane Ion Cernea și este mamă a doi copii Ciprian și Irinuca. Irina Loghin s-a căsătorit cu un mare sportiv român cu mai bine de 40 de ani în urmă.

Irina Loghin este căsătorită cu fostul campion la lupte greco-romane Ion Cernea și este mamă a doi copii Ciprian și Irinuca. Irina Loghin 19. Irina Loghin Nu există nicio postare.

Irina Loghin s-a născut la 19 februarie 1939 în Gura Viitoarei Prahova și este supranumită regina muzicii populare. Mai mult artista încurajează toate gospodinele să adopte un stil de viață sănătos și este de părere că sănătatea se susține prin alimentație. Irina Loghin una dintre cele mai iubite artiste ale muzicii populare românești a dezvăluit cum anume a.

339540 likes 16370 talking about this. Pentru evenimente spectacole vă rog să sunați la numărul de. Anunțul a venit tocmai acum.

Ulterior Irina Loghin a realizat că Ion Cernea este un bărbat bun iar cei doi s-au cununat civil pe 6 martie 1975 atunci când artista avea 36 de ani. Irina Loghin e renumită pentru superbele ei costume populare unele dintre ele foarte vechi. Irina Loghin - Vazui tineretea mea 1990 Irina Loghin si Alesis - Asta-i Seara Lui Craciun colind Irina Loghin si Alesis - Colinda Colinda colind Irina Loghin si Alesis - Sus Boieri Nu Mai Dormiti colind.

Cei doi s-au cununat religios un an mai târziu. Sunt Irina Loghin iar aceasta este pagina mea oficială de Facebook. Au împreună doi copii frumoși pe Ciprian și pe.

Release Calendar DVD Blu-ray Releases Top 250 Movies Most Popular Movies Browse Movies by Genre Top Box Office Showtimes Tickets In Theaters Coming Soon Movie News India Movie Spotlight. Cine este Irina Loghin. Interpreta era însărcinată în șapte luni cu primul lor copil.

Orchestra Barbu Lăutaru Orchestra Ciocîrlia. Cine este Irina Loghin. Irina Loghin supranumită și regina muzicii populare din România este vegetarian de peste 30 de ani și spune că pe lângă faptul că a renunțat la carne ea a tăiat de pe listă și alte alimente.

Pentru că se menține într-o formă de zile mari Irina Loghin a dezvăluit cum reușește să aibă un ten de porțelan la 83 de ani. FanIrinaLoghin Vizualizați profilul meu complet. A fost solistă a ansamblurilor Ciorcârlia Barbu Lăutaru și Ciprian Porumbescu.

Totul s-a întâmplat în timpul unui turneu pe care artista l-a susținut la Sibiu. I-a fost interzis să imprime în Radio sau Electrecord să filmeze în TVR si să susțină concerte. Măcar știu că vaca dă lapte adevărat a declarat regina muzicii populare Irina Loghin.

În 1989 la Chișinău Irina Loghin revine pe scena cântând cu mai multa patimă ca niciodată toate dorurile purtate ani în șir în suflet. Irina Loghin a fost din totdeauna o femeie frumoasă iar trecerea timpului poate fi văzută cu greu pe chipul interpretei de muzică populară. Vedeta se afla la mare când s-a trezit că hoții au intrat și i-au umblat în costumele populare.

Februar 1939 in Gura Vitioarei Kreis Prahova ist eine rumänische Sängerin und Politikerin. She debuted in Ansamblu Ciocârlia din Bucureşti. De mai bine de patru decenii Irina Loghin 83 de ani este căsătorită cu un mare sportiv român.

Artista are un ritual atunci când vine vorba de îngrijirea feței. Romanian folk singer born February 19 1939 Gura Vitioarei Prahova County. Sie ist die meistverkaufte Künstlerin volkstümlicher Musik in Rumänien.

Vestea serii despre Irina Loghin. Cum a slăbit Irina Loghin 4 kg în numai 7 zile. Irina si Irinuca Loghin - Zi si noapte m-am rugat.

Anunțul a venit tocmai acum. Irina Loghin și-a dezvăluit secretul tinereții. Cine este soțul cântăreței de muzică populară și cum s-au cunoscut.

Iată ce a pățit vedeta. A fost solistă a ansamblurilor Ciorcârlia Barbu Lăutaru și Ciprian Porumbescu. Irina Loghin a trait cele mai mari emotii din viata sa la nunta fiicei sale Irinuca care si-a unit destinul sambata.

Irina Loghin a facut primele declaratii dupa nunta fiicei sale. Irina Loghin s-a născut la 19 februarie 1939 în Gura Viitoarei Prahova și este supranumită regina muzicii populare. Irina Loghin este căsătorită cu fostul spostiv Ion Cernea.

Eram într-un turneu la Sibiu.


Pin Su Muzică


Irina Loghin Cate Griji Are O Mamă Fashion Crown Jewelry Crown


Irina Loghin Dorul De Parinti Ce E Viata Omului Chisinau 1994 Youtube Youtube Chisinau Concert


63 Irina Loghin Cate Griji Are O Mama Youtube Mama Youtube Movie Posters


Irina Loghin Treziti Va Romani 2015 Romani Fashion Mp3 Song Download


Irina Loghin Women Fashion Ruffled


Florin Piersic și Irina Loghin Fashion Sari Saree


Irina Loghin Wedding Hairstyles Celebrities Romania


63 Andra Irina Loghin Mi A Dat Mama Cantecul Concert Traditional Youtube Concert Dat Mama


Irina Loghin Cantece De Neuitat 1 Attributes


Irina Loghin Si Maria Ciobanu Minirecital Maria Women Fashion


6 Irina Si Irinuca Loghin Cele Mai Frumoase Cantece De Nunta Youtube Crown Jewelry Fashion Crown


Pin By Mădălina Nederiţă On Personalities Fascinating Mona Romania


Pin On Populare


Irina Loghin Poster Movies Movie Posters


Pin On Frumusete


Irina Loghin Incoming Call Screenshot Incoming Call


Irina Si Irinuca Loghin Zi Si Noapte M Am Rugat O Dată N Viaţă Youtube Youtube Muzică Fete


Irina Loghin Photo Couple Photos People

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya